Bent u op zoek naar een unieke bedrijfsfeest locatie in Leiderdorp?
Hoeve dijkzicht is de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest voor een vergadering op een oude boerderij in Leiderdorp met alle privacy voor uw gasten.

Ieder bedrijfsfeest is anders, maar het idee blijft hetzelfde. Samen met je gasten in ongedwongen sfeer genieten van de gezelligheid en lekkere drankjes en huisgemaakte hapjes.

Unieke Bedrijfsfeest locatie

Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij in de regio van leiden, midden in het groene hart Deze bijzondere locatie in Leiderdorp biedt een oase van rust, ruimte en privacy voor jullie bedrijfsfeest.

De bedrijfsfeest locatie van te voren bekijken?

Mocht u vragen hebben over deze bijzondere locatie schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Zorg dat u niet te laat ben en reserveer op tijd voor deze unieke locatie.

Wat zijn de mogelijkheden bij Hoeve Dijkzicht?

Bij Hoeve dijkzicht heeft u onbeperkte mogelijkheden. Voor het buffet of diner bieden we mogelijkheden die passen bij uw wensen of ze worden passend gemaakt. Met onze ervaring als feestlocatie voor uw bedrijfsfeest dienen we u uiteraard graag van advies en voor gasten met een dieet of bijzondere wensen maakt onze kok graag een passend alternatief. Laat ons uw wensen weten en wij maken er iets moois van.

Onze zaal is voorzien van een beamer met scherm evenals luidspreker.
Bekijk onze huisregels voor meer informatie.

Waar kunt u ons vinden?

Hoeve Dijkzicht is goed bereikbaar met de auto vanaf de A4 en de N11. Er is een ruime parkeergelegenheid aanwezig (gratis parkeren).

Zes dagen per week, van maandag t/m zaterdag, staat Hoeve Dijkzicht voor u klaar!

contact voor meer informatie