Feestlocatie in Leiderdorp

Bent u op zoek naar een unieke Feestlocatie in Leiderdorp?
Hoeve dijkzicht is de perfecte feestlocatie voor een geweldig feest op een oude boerderij in Leiderdorp met alle privacy voor jullie gasten!

Ieder feest is anders, maar het idee blijft hetzelfde. Samen met je gasten in ongedwongen sfeer genieten van de gezelligheid en lekkere drankjes en hapjes. In overleg met u kunnen wij een feest op maat verzorgen naar jullie wensen.

Wij kunnen voor u verzorgen: barbecue, bedrijfsborrel, culinaire arrangementen, high tea etc.

Unieke feestlocatie

Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij in de regio van leiden, midden in het groene hart. Deze bijzondere feestlocatie in Leiderdorp biedt een oase van rust, ruimte en privacy voor jullie feest. Met een geweldig uitzicht over de weilanden en de akkers. Zowel een binnenruimte en een knusse en landelijke buitenruimte.

De feestlocatie van te voren bekijken?

Mocht u vragen hebben over deze bijzondere feestlocatie schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een feest in de regio leiden.
Zorg dat u niet te laat ben en reserveer op tijd voor deze unieke locatie.

Wat zijn de mogelijkheden bij Hoeve Dijkzicht

Bij Hoeve dijkzicht heeft u onbeperkte mogelijkheden. Voor het buffet of diner bieden we mogelijkheden die passen bij uw wensen of ze worden passend gemaakt. Met onze ervaring als feestlocatie dienen we u uiteraard graag van advies en voor gasten met een dieet of bijzondere wensen maakt onze kok graag een passend alternatief. Laat ons uw wensen weten en wij maken er iets moois van.
Bekijk onze huisregels voor meer informatie.

Ceremonieel trouwen:

Hoeve Dijkzicht is geen Huis der Gemeente, dat wil zeggen dat er geen wettelijke huwelijken gesloten kunnen worden……maar je kunt bij ons wél je trouwceremonie laten plaatsvinden!
De trouwplechtigheid splits je dan op in een wettelijk en een ceremonieel gedeelte.  De officiële juridische handeling vindt een aantal dagen eerder (vaak gratis) in het stad- of gemeente huis plaats en op jullie trouwdag is dan het ceremoniële deel wat helemaal, van het begin tot het eind naar wens van het bruidspaar en heel persoonlijk wordt ingevuld en je je niet hoeft te houden aan gemeentelijke regels of hoge leges die betaald moeten worden.
Het grote voordeel is verder dat de dag heel ontspannen kan worden ingevuld. Alle tijd en aandacht voor het bruidspaar en hun gasten…..en geen vaste trouwtijden of een volgend bruidspaar wat alweer staat te wachten en de ceremonie binnen een half uurtje klaar moet zijn.
In deze ceremonie zit alles wat je als bruidspaar belangrijk vindt;  geef je elkaar het jawoord, kan er een ringenwissel plaatsvinden, eigen invulling met muziek, uitspreken van geloften, de trouwambtenaar kan in toga komen, worden er ceremoniële akten getekend. De invulling is aan jullie en er is veel mogelijk!

Voor meer informatie kijk eens op www.trouwplechtigheid.nl. Marie-France verzorgt als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker al vele jaren met heel veel liefde en plezier persoonlijke trouwceremonies.

Waar kunt u ons vinden?

Hoeve Dijkzicht is goed bereikbaar met de auto vanaf de A4 en de N11. Er is een ruime parkeergelegenheid aanwezig (gratis parkeren).

Zes dagen per week, van maandag t/m zaterdag, staat Hoeve Dijkzicht voor u klaar!