Een overlijden in uw naaste omgeving is een vervelende situatie. Er moet veel worden geregeld zoals een rouwlocatie.
Wilt u uw naaste op een gedenkwaardige en gepaste manier de laatste eer bewijzen, bekijk dan eens onze locatie.

Hoeve Dijkzicht is een uitermate geschikte rouwlocatie voor een gedenkwaardig afscheid op een oude boerderij in Leiderdorp met alle privacy voor uw gasten!

Op deze gepaste locatie kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare met elkaar. In samenwerking met de uitvaartbegeleider van de uitvaartmaatschappij verzorgen wij de volledige condoleance en afscheid. We denken graag met u mee en bespreken met u de persoonlijke wensen en bieden u graag de mogelijkheden van onze locatie.

Unieke rouwlocatie

Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij in de regio van leiden, midden in het groene hart. Deze bijzondere locatie in Leiderdorp biedt een oase van rust, ruimte en privacy voor de afscheid van uw dierbare. Met een geweldig uitzicht over de weilanden en de akkers. Zowel een binnenruimte en een knusse en landelijke buitenruimte.

De locatie van te voren bekijken?

Mocht u vragen hebben over deze bijzondere locatie schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden bij Hoeve Dijkzicht

Bij Hoeve Dijkzicht heeft u onbeperkte mogelijkheden. Voor het buffet of diner bieden we mogelijkheden die passen bij uw wensen of ze worden passend gemaakt. Met onze ervaring als evenementen locatie dienen we u uiteraard graag van advies en voor gasten met een dieet of bijzondere wensen maakt onze kok graag een passend alternatief. Laat ons uw wensen weten en wij maken er iets moois van.
Bekijk onze huisregels voor meer informatie.

Waar kunt u ons vinden?

Hoeve Dijkzicht is goed bereikbaar met de auto vanaf de A4 en de N11. Er is een ruime parkeergelegenheid aanwezig (gratis parkeren).

Zes dagen per week, van maandag t/m zaterdag, staat Hoeve Dijkzicht voor u klaar!

contact voor meer informatie

Op zoek naar een uitvaartbegeleider: Rouwit Uitvaarten