Bent u op zoek naar een unieke Trouwlocatie in Leiderdorp?
Hoeve Dijkzicht is de perfecte trouwlocatie voor een geweldige trouwerij op een oude boerderij in Leiderdorp met alle privacy voor jullie gasten!

Ieder trouwfeest is anders, maar het idee blijft hetzelfde. Samen met je gasten in ongedwongen sfeer genieten van de gezelligheid en lekkere drankjes en hapjes. In overleg met u kunnen wij een feest op maat verzorgen naar jullie wensen.

Wij kunnen voor u verzorgen: barbecue, bedrijfsborrel, culinaire arrangementen etc.

Officiële trouwlocatie in Leiderdorp

Hoeve Dijkzicht is een Huis der Gemeente van Leiderdorp; een officiële trouwlocatie dus,  waar wettelijke huwelijken gesloten mogen worden. En wát voor een trouwlocatie. Zo vaak horen we dat men het een pareltje in het Groene Hart vindt.

Dé ideale locatie voor een idyllisch, landelijk en stijlvol huwelijksfeest.

Onze hooiberg is verbouwd tot een prachtige, intieme  trouwzaal en voorzien van alle faciliteiten. Maar mocht je liever in ons grotere restaurant of zelfs buiten willen trouwen, dan geven we je daarvoor alle ruimte.

Hoeve Dijkzicht is op jullie trouwdag exclusief voor het bruidspaar en haar gasten, en hoeft niet met anderen gedeeld te worden.

Van ceremonie tot fotoshoot, van huisgemaakte  taart tot gastronomisch diner, van receptie tot  een gezellige bbq…..bij ons is alles mogelijk.

Voor iedere gast is er een parkeerplaats en hoeft er niet gereisd te worden van locatie naar locatie; ieder onderdeel van de trouwdag kan bij Hoeve Dijkzicht plaatsvinden.

Maak van jullie trouwdag een fantastische dag! Geniet van onze geweldige locatie en van onze eerlijke, ambachtelijke keuken.

Met dank aan Peer en Ellen.

Unieke trouwlocatie

Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij in de regio van leiden, midden in het groene hart. Deze bijzondere feestlocatie in Leiderdorp biedt een oase van rust, ruimte en privacy voor jullie feest. Met een geweldig uitzicht over de weilanden en de akkers. Zowel een binnenruimte en een knusse en landelijke buitenruimte.

De trouwlocatie van te voren bekijken?

Mocht u vragen hebben over deze bijzondere trouwzaal schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een feest in de regio leiden. Zorg dat u niet te laat ben en reserveer op tijd voor deze unieke locatie.

Trouwtip? Kies je eigen trouwambtenaar. Kijk eens op de website van Marie-France Aarnink www.trouwplechtigheid.nl. Voor de bruidsparen van Hoeve Dijkzicht gelden speciale, exclusieve tarieven.

Waar kunt u ons vinden?

Hoeve Dijkzicht is goed bereikbaar met de auto vanaf de A4 en de N11. Er is een ruime parkeergelegenheid aanwezig (gratis parkeren).

Contact voor meer informatie